HEMCO je tvrtka u obiteljskom vlasništvu, osnovana 1992. godine, sa više od 25 godina iskustva u razvoju i proizvodnji radne i zaštitne odjeće i opreme. Zahvaljujući vlastitom razvoju, proizvodnji i logističkom centru možemo našim korisnicima pružiti inovativna i kvalitetna rješenja te brze odgovore na sve zahtjeve. To omogućava da se u svakom trenutku kupcima ponudi vrhunska radna odjeća i oprema u skladu sa standardima i zahtjevima profesionalaca.

Programi u području zaštitnih radnih odjela i opreme obuhvaćaju programe zaštitarstva, policije, vatrogastva i industrijske zaštite. Stalnim ulaganjem u ljude, inovacije i tehnologiju, HEMCO je postao jedan od vodećih proizvođača radne odjeće i opreme u regiji.

ŠESTAN-BUSCH d.o.o. -"Projekt multifunkcionalne zaštitne kacige"

Projekt multifunkcionalne zaštitne kacige kroz istraživačko-razvojne aktivnosti za cilj ima razviti novi proizvod za Sigurnost unutar civilne zaštite i spašavanja: multifunkcionalnu zaštitnu kacigu visokih tehničkih i tehnoloških karakteristika. Time se stvara preduvjet za odmicanje tvrtke Šestan Busch d.o.o iz segmenta proizvodnje obrambenih proizvoda prema više civilnoj komponentni u segmentu Sigurnosti

You have Successfully Subscribed!