Marine and Energy Solutions DIV d.o.o. je projektantska i inženjerska tvrtka i dio DIV grupe, vodeće hrvatske metalne industrije. Grupa posjeduje više tvornica za preradu lima, a od 2013. godine je i vlasnik Brodosplita – Brodogradilišta Split Inc., jednog od najvećih hrvatskih brodogradilišta.

Tvrtka je sposobna isporučiti kompletne dizajnerske pakete koji zahtijevaju naručioci brodova u svim fazama dizajna broda i procesa izgradnje brodova. Marine and Energy Solutions DIV d.o.o. specijalizirana je za koncept, osnovni i detaljni dizajn brodova, dizajn interijera, dizajn energetskih objekata, FEA, tehnološke ekonomske studije izvedivosti, 3D modeliranje, nadzor nad gradnjom i inženjerske usluge.

ŠESTAN-BUSCH d.o.o. -"Projekt multifunkcionalne zaštitne kacige"

Projekt multifunkcionalne zaštitne kacige kroz istraživačko-razvojne aktivnosti za cilj ima razviti novi proizvod za Sigurnost unutar civilne zaštite i spašavanja: multifunkcionalnu zaštitnu kacigu visokih tehničkih i tehnoloških karakteristika. Time se stvara preduvjet za odmicanje tvrtke Šestan Busch d.o.o iz segmenta proizvodnje obrambenih proizvoda prema više civilnoj komponentni u segmentu Sigurnosti

You have Successfully Subscribed!